HR Summit 2015: Mai mult decât o conferinţă. Împreună suntem o comunitate!

January 27, 2015, , Comenteaza, 2,978 afisari
Phoenix ATS

HR Summit revine în acest an la Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi cu un format nou al conferinţei, care îi aduce împreună pe specialiştii de resurse umane, managerii, directorii, furnizorii de servicii HR, dar şi pe cei care ajută la dezvoltarea sustenabilă a industriei business cu ajutorul capitalului uman.

Mai multe teme inedite puse în discuţie, mai mulţi speakeri şi mai mult timp pentru networking şi sharing knowledge este ceea ce îi așteaptă pe participanții la ediţiile HR Summit din acest an.

Reprezentanţi din companii precum IBM, Bergengier, AVON, Banca Naţională a România, BCR sau URGENT CARGUS îi vor pune la curent pe participanţi cu cele mai noi proiecte şi studii care au ajutat la dezvoltarea companiilor din care fac parte. Sub deviza “Mai mult decât o conferinţă. Împreună suntem o comunitate”, HR Summit aduce la edițiile din acest an peste 400 de participanți și 30 de speakeri printre care și Amalia Sterescu (Public Speaking School), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Aceștia din urmă le vor dezvălui participanţilor care sunt cele mai noi tendinţe de pe piaţă şi cum le pot implementa chiar ei în echipele din care fac parte.

Cu o structură nouă şi complexă, la HR Summit, pe parcursul celor două zile de workshop-uri şi prezentări cei prezenţi vor afla care sunt ultimele noutăţi din HR, management şi legislaţie.

HR SUMMIT se desfăşoară în aceast an în oraşe precum Cluj-Napoca (26-27 martie), Timişoara (23-24 aprilie) şi Iaşi (22-23 octombrie).

HR Summit include şi o zonă expoziţională care vine în completarea conferinţei şi oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-şi expune portofoliile de produse şi oferte. Aceasta este deschisă publicului larg pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla care sunt cele mai inovatoare servicii și produse de pe piata de HR internă și internațională.

Mai multe detalii despre primele două ediții HR Summit din acest an: HR Summit Cluj Napoca și HR Summit Timișoara puteți afla de pe paginile evenimentelor: www.cluj.hrsummit.ro și www.timisoara.hrsummit.ro.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci