HR Workshop Marathon: 16 aprilie 2019, București

April 3, 2019, , Comenteaza, 406 afisari
Phoenix ATS

Revista HR Manager organizeaza pe 16 aprilie 2019, la hotel Capital Plaza, HR Workshop Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea personala.

Pe fondul schimbarilor diverse si continue (de la digitalizare la schimbari fiscale) organizatiile agile isi construiesc o cultura care promoveaza si recompenseaza in mod sistematic inovatia.

Criza de talente de pe piata muncii si nevoia de crestere a productivitatii angajatilor fac ca nevoia de traning sa fie foarte dinamica, cu un ritm ascendent.

Pentru ca timpul este o resursa primordiala si ne dorim la eveniment o audienta activa si implicata, ii dam posibilitatea sa isi aleaga singura acele arii din HR care i se potrivesc.

Evenimentul din acest an aduce profesionistii din companii mai aproape de instrumentele care le pot înlesni deblocarea potentialului si alinierea propriilor indicatori de performanţă la obiectivele de business.

Structura pe sesiuni de workshop-uri (workshop-uri desfasurate simultan în cadrul aceleiasi sesiuni) permite accesul rapid la informaţii utile, precum şi interactivitate şi implicare directa în procesele de HR abordate.

Teme abordate:

 

Evenimentul aduce informatii valoroase pentru activitatea profesionala a managerilor de departamente, de linie, Team-Leaders, HR Directors, HR Managers, Talent Managers, L&D Managers, OD Managers, EE Managers si Comp & Ben Managers.

Cele 3 sesiuni de workshop-uri ii vor provoca pe participanti la discutii libere, dezbateri, interactiune si participare activa:

 

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului sau la laura.gheboianu@cariereonline.ro , tel: 0726 768 079.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci