Incearca acum coaching

November 3, 2010, , Un comentariu, 4,927 afisari
Phoenix ATS

Nu esti convins(a) ca ti se potriveste abordarea de tip coaching?

Ai auzit de multe ori vorbindu-se despre aceasta metoda de dezvoltare personala si ti-a trecut prin cap ca poate ar fi bine sa o incerci si tu?

Ai din ce in ce mai mult senzatia ca nu ai suficient timp pentru tot ce trebuie sa faci sau ca dialogul cu cei din jur nu da rezultatele de care ai avea nevoie? Ai vrea ca echipa pe care o coordonezi sa invete sa se gestioneze singura iar tu sa reusesti sa echilibrezi mai bine viata personala cu cea profesionala? Ai de tinut o prezentare in fata unui public si iti e teama ca o sa fie un esec total?

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Lista subiectelor pe care le poti aborda in coaching poate continua. Caci pana la urma ceea ce te preocupa pe tine este cel mai important.

Acum ai posibilitatea sa vezi daca sedintele de coaching cu un specialist in domeniu te pot ajuta.

Mihai Stanescu face zilele acestea o oferta generoasa pentru manageri si antreprenori. O reducere de peste 30% la sedintele de coaching, adica poti beneficia de 10 sedinte la pret de 7.

Afla mai multe detalii si inscrie-te aici.

Taguri:
Comentarii (1)
 1. […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu and ImpreunaReusim, Madalina Uceanu. Madalina Uceanu said: Incearca acum coaching http://portalhr.ro/?p=692 @MihaiStanescu […]

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci