Integral Coaching – Cum putem să ne ajutăm clienții să devină mai fericiți, nu doar mai performanți

October 23, 2012, , Comenteaza, 2,574 afisari
Phoenix ATS

Împreună cu Mihai Popa-Radu vă invit la un dialog despre Integral Coaching – o metodă holistică de formare și de practică a coachingului.

Fie că sunteți la început de drum sau aveți deja o experiență solidă în coaching, v-ați pus probabil întrebări de genul:

– Cum pot să îi ajut pe cei care vin la coaching cu dorința de a afla răspunsul la întrebarea “Cine sunt eu cu adevărat?” și/sau “Ce să fac pentru a da cu adevărat sens vieții mele?”, când îmi e evident că modele precum SMART, GROW sau ACHIEVE nu îmi pot fi suficiente?

– Cum îi pot spune clientului meu cât de mult îl apreciez ca om și pentru că are curajul să se schimbe… în condițiile în care, teoretic, în coaching “nu putem oferi feedback”?

– Cum îl ajut pe client să își observe “punctele oarbe”, să și le accepte într-un mod matur și cum îl ajut să lucreze cu ele?

– Cum să devin eu însumi/însămi o persoanaă cu adevărat “integrată”, un om ale cărui minte, corp și esență spirituală sunt aliniate într-un mod profund și autentic?

– Cum pot antrena în demersul de coaching întreaga ființă a clientului – corp, minte, emoții și spirit- astfel încât să nu lucrez cu el “doar de la gât în sus”?

Integral Coaching vă poate oferi răspunsuri pertinente la aceste dileme. Este o abordare în care aprecierea clientului nu este doar încurajată, ci este primul pas obligatoriu în construirea relației de coaching, unde Soluția vine nu atât din îndeplinirea obiectivelor, ci din “noua poveste de viață” pe care clientul și-o însușește și pe care începe să o trăiască, în care “tema pentru acasă” a clientului include exerciții de auto-reflecție și exerciții fizice, precum și noi ritualuri zilnice.

Metoda Integral Coaching a fost dezvoltată de către James Flaherty, MCC, autorul cărții “Coaching – Evoking Excellence in Others” și fondatorul școlii New Ventures West.

Ca un preambul la întâlnirea noastra din 30 octombrie 2012, vă invităm să îl ascultați pentru 10 minute pe James povestind despre Integral Coaching:

Când? 30 octombrie 2012 – între orele 18:30 si 21:00

Unde? La sediul Mind Master din Strada Alexandru Borneanu nr 2.   HARTA

Taxa de participare:
– gratuit pentru membri ARC cu cotizația plătită la zi, în limita celor 6 sesiuni anuale
sau
– 50 RON

ÎNSCRIERE:

Pentru înscriere, vă rugaăm să completați formularul disponibil AICI

Pentru orice alte detalii, vă rugăm să ne contactați la contact@coaching-arc.ro.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci