Internetul lucrurilor și recrutarea

December 19, 2018, , Comenteaza, 926 afisari
Phoenix ATS

E puțin probabil că nu fi auzit până acum de The Internet of Things. O simplă căutare pe internet oferă celor interesați definiții diverse, toate concentrându-se, de fapt, pe ideea de conectivitate, pe modul în care, prin intermediul internetului și tehnologiilor în continuă schimbare, putem muta lucrurile din offline în online, interacționa și schimba informații, îmbunătăți procese la orice scară, rezolva crize și anticipa dezastre, oferi soluții și depăși limite.

Cu toții suntem mai mult sau mai puțin conectați la acest Internet al lucrurilor. Prin telefonul inteligent, mașina inteligentă sau casele noastre care devin din ce în ce mai inteligente. Toate se bazează pe tehnologii interconectate care permit monitorizare, comunicare și interacțiune în timp real. Este de la sine înțeles că, în acest univers online al lucrurilor inteligente, recrutarea nu se poate sustrage efectelor conectivității și nu are altă soluție decât să mizeze pe ele pentru a-și atinge obiectivele.

Pentru a înțelege mai bine modul în care Internetul lucrurilor (IOT) afectează și procesele de atragere de talente, vă recomandăm azi câteva articole relevante:

 1. How The Internet of Things can Improve Recruitment Processes (include o scurtă istorie a conceptului, precum și explicații clare ale modului în care IOT vă poate ajuta să îmbunătățiți procesul de recrutare)
 2. The Internet of Things and Its Impact on Recruitment (de la telefoane la case, de la case la orașe inteligente, IOT deschide o multitudine de oportunități și schimbă inevitabil paradigma organizațională a companiilor)
 3. Recruitment and the internet of things (odată cu IOT, se pune problema definirii unui set complet nou de abilități și a unei infrastructuri organizaționale adaptabile la schimbări rapide)
 4. The Internet of Things: Why Employers and Recruiters should Care (IOT modifică modul în care ne raportăm la tehnologie și procesele de HR ar trebui să aibă în vedere efectele IOT în organizație: crearea de poziții noi cu seturi noi de competențe care să poată facilita schimbarea de paradigmă).

Pe voi cum vă afectează Internetul lucrurilor? Cum credeți că schimbă IOT modul în care se face recrutarea?

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci