Jurnal de freelancer: Centura neagră la respingeri

January 14, 2019, , Comenteaza, 427 afisari
Phoenix ATS

Bună, Cristina!

Mulțumim pentru prezentare și felicitări pentru ce faci. E foarte frumos site-ul. Dacă apare o nevoie care să se potrivească serviciilor tale te contactăm.

O zi frumoasă!

 

Ăsta ar fi rezultatul dacă aș face o medie a multor e-mail-uri pe care le primesc de când lucrez pe cont propriu. Lor li se adaugă mesajele la care nu primesc niciun fel de răspuns și, desigur, cele pozitive care se lasă măcar cu o întâlnire face to face.

It is what it is.

Să nu vă imaginați că am ajuns în lunile astea vreun rejection junkee și că refuzurile altora mă lasă indiferentă. Nici gând. Doar că am început să privesc lucrurile dintr-un unghi diferit.

Și eu am învățat să spun Nu

Anul ăsta am început să iau cu adevărat decizii bazate pe valori și aspirații, nu pe frici (a nu se citi că fricile lipsesc mereu). La început m-a surprins, la modul că stăteam să analizez oare de ce spun Nu. E chiar posibil să o fac pentru că așa simt? Stau foarte prost cu timpul. Nu e o scuză, e o realitate. Am timp puțin pentru lucrat concentrat, în flow. Prioritizez mult, dar rămân lucruri la care răspund cu întârziere (mail-uri, guest posts, rapoarte) sau, în foarte puține cazuri, la care nu răspund (comunicate, mail-uri generale trimise la zeci sau sute de oameni, cereri de ofertă pentru advertoriale pe blog pe teme care nu au legătură cu munca mea etc.). Nu îmi place că răspund cu delay și nici să refuz oamenii, dar sunt una singură.

Citește tot articolul: JURNAL DE FREELANCER: CENTURA NEAGRĂ LA RESPINGERI

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci