Jurnal de freelancer – lup singuratic sau parte dintr-un trib?

March 29, 2018, , Comenteaza, 946 afisari
Phoenix ATS

Știi senzația aia când ai atâta energie și încredere că simți că ai putea face orice îți propui? Se vede în mersul tău pe stradă, se citește pe fața ta, se simte în energia pe care o emani. Așa sunt eu acum, după două întâlniri de suflet, cu Oana și Anca. Tocmai am ajuns acasă și mă simt tare bine.

Am vorbit despre durerile și bucuriile de freelancer, despre scris, comunități, oameni care te susțin și oameni care ar vrea să te doboare, despre triburi, despre strategie, misiune, valori, frici și rușine, despre autocunoaștere și cât de anevoios poate fi drumul ăsta înapoi către tine.

Mi se pare fantastic ce sinergie se creează între oameni cu valori similare, cu misiuni complementare, oameni care sunt în procese conștiente de transformare, care caută și nu se dau bătuți când frica le mai bate câteodată la ușă.

Lup singuratic sau parte dintr-un trib? Cred că e loc pentru amândouă. Ba chiar cred că ar trebui să coexiste în echilibru. Eu sunt în proces de transformare personală și mă ajută să am liniște și timp cu mine, dar sunt și într-o perioadă de ”construire” a unui trib. Îmi pică bine uneori să fiu lup singuratic, să mă observ, să mă ascult, să mă înțeleg, să construiesc strategii, să conturez planuri, să îmi trag sufletul. Dar pe zi ce trece realizez tot mai mult că fără trib, ca freelancer, e greu să navighezi libertatea pe care stilul ăsta de viață ți-o aduce. Ca să nu mai spun de cât de singur poți ajunge să te simți.

Citește tot articolul aici: Jurnal de freelancer – lup singuratic sau parte dintr-un trib?

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci