Karriere la Continental

December 11, 2012, , Comenteaza, 2,658 afisari
Phoenix ATS

Prin intermediul noii aplicaţii dedicată carierei, care poate fi descărcată gratuit din App Store, cei care vor să se angajeze au mai multe şanse să îşi găsească locul de muncă dorit în cadrul companiei Continental. Uşor de utilizat pe dispozitivele mobile de la Apple, aplicaţia prezintă cele mai recente oferte de angajare ale companiei, actualizate în timp real. Aplicaţia poate fi personalizată în funcţie de nivelul carierei, loc şi domeniu. Versiunea pentru Android este, în prezent, în curs de dezvoltare.” Aceste informaţii au fost prezentate la Hanovra pe 3 decembrie, de către Sehnaz Özden, Head of Corporate Employer Branding & Strategic Recruiting la Continental.

Statisticile despre utilizarea telefoanelor inteligente în căutarea unui loc de muncă sunt îndeajuns de optimiste încât să îi convingă pe angajatori să creeze aplicaţii sau versiuni mobile pentru site-urile de carieră. Continental Group a făcut acest pas prin aplicaţia Conti-Karriere.

Iată câteva concluzii în urma testării:

Numărul soluţiilor tehnice pentru recrutare creşte de la lună la luna şi nu ne dorim altceva decât să fie folosite eficient pentru ca cei care îşi caută un loc de muncă să ajungă cât mai repede în ipostaza de angajaţi.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci