Lansarea concursului de fotografie „Fețe ale implicării”

October 21, 2013, , Comenteaza, 1,945 afisari
Phoenix ATS

JCI Romania anunță lansarea concursului de fotografie „Fețe ale implicării”. Concursul se desfășoară în cadrul proiectului „Acționăm responsabil! – Rețeaua Sociala RSC” și își propune să promoveze și premieze în cadrul Galei „Acționăm responsabil! – De la curajul începutului la obligațiile succesului” cele mai bune fotografii surprinse în timpul implementării proiectelor de responsabilitate socială derulate de-a lungul timpului de organizațiile membre ale Rețelei Sociale sau beneficiare ale proiectului. Dintre categoriile eligibile pentru a înscrie fotografii în concurs fac parte companiile, patronatele, sindicatele, asociațiile de IMM-uri, camerele de comerț și ONG-urile (asociații și fundații).

Toate fotografiile înscrise în concurs în perioada 17 octombrie 2013 – 17 noiembrie 2013, care îndeplinesc condițiile de selecție vor fi expuse pe toată durata Galei „Acționăm responsabil! – De la curajul începutului la obligațiile succesului” și supuse jurizării de către cei aproximativ 300 de participanți. Organizațiile selectate vor fi premiate cu premii reprezentând pachete de publicații și cărți de specialitate din domeniul responsabilității sociale. Vor fi acordate 6 premii, câte unul pentru fiecare categorie.

Înscrierea în concurs se face prin trimiterea fotografiilor în format jpg. la adresa de email secretariat.tehnic@actionamresponsabil.ro cu mesajul „înscriere în concursul Fețe ale Implicării”. Fotografiile trebuie să aiba dimensiuni minime de 1754 x 2481 pixeli și 150 dpi și să fie însoțite de următoarele informații:

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

1. Numele organizației

2. Numele proiectului

3. Categoria în care se încadrează proiectul conform art. 3, alin 3 din regulamentul concursului

4. Activitatea reprezentată de fotografie

5. Locația de implementare a activității

Pentru a accesa regulamentul complet al concursului, vă rugăm să dați click aici.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați: www.actionamresponsabil.ro 

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci