L&D Industry Survey – studiul care contribuie la dezvoltarea industriei de learning & development din România

February 15, 2019, , Comenteaza, 256 afisari
Phoenix ATS

Compania Learning Network a inițiat la începutul acestui an o amplă cercetare de piață în domeniul learning & development la care sunt invitați să participe profesioniștii din resurse umane și specialiștii în consultanță care își desfășoară activitatea în România.

Studiul L&D Industry Survey oferă rezultate valoroase, contribuind la identificarea celor mai apreciate subiecte de L&D din organizații și a celor mai apreciați traineri, coach și companii de consultanță din România. Prin realizarea acestei radiografii de amploare compania Learning Network își propune să ofere insight-uri utile pentru dezvoltarea pieței de L&D și să contribuie astfel la îmbunătățirea practicilor existente.

„Suntem foarte încântați de faptul că anul acesta cercetarea este concepută în colaborare cu doamna Maria Predoiu, Antreprenor EdTech și Președinte al Senatului IAA România, și domnul Profesor Valeriu Frunzaru, conferențiar și prodecan al Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, ambii având experiență atât în domeniul cercetării, cât și în tehnicile de predare și comunicare”, a declarat Clementina Anghelache, Learning Facilitator & Publisher în cadrul Learning Network.

Răspunsurile primite vor fi colectate anonim pe o platformă specializată de cercetare de piață, iar rezultatele vor fi prezentate într-o formă care nu va permite identificarea răspunsurilor individuale, desfășurându-se în condițiile respectării datelor cu caracter personal.

Cercetarea va fi cu atât mai valoroasă cu cât vor fi mai multe persoane care vor răspunde la chestionar. De aceea, vă invităm să contribuiți și dvs. la dezvoltarea industriei de learning & development din România prin completarea chestionarului folosind linkul acesta. Puteți trimite răspunsurile dvs. până la data de 4 martie 2019.

Rezultatele integrale ale cercetării vor fi disponibile în varianta de print și pdf, la o dată ce va fi transmisă ulterior.

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc rezultate remarcabile în viața lor. Portalul www.learningnetwork.ro vă oferă informații din industria de learning & development sub formă de știri, articole și review-uri și posibilitatea de a achiziționa bilete la conferințe și cursuri deschise.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci