LinkedIn Jobs – veriga lipsă din proiectele de recrutare

July 18, 2016, , Comenteaza, 1,497 afisari
Phoenix ATS

Oricât de bine arată strategia de atragere a talentelor pe care ai pus-o la punct pe hârtie, sunt foarte dese proiectele de recrutare în care ai senzația că, de fapt, cauți acul în “carul cu fân”.

În universul hiper-conectat online în care trăim, diferența dintre un anunț de joburi care atrage multe aplicații relevante și cel care “nu ajunge” la profesioniștii de care ai nevoie, este dată de modul în care folosești eficient platformele sociale și instrumentele pe care ele ți le pun la dispoziție.

LinkedIn îți oferă (teoretic) acces la o bază de date de 433 milioane de profesioniști din care să îi alegi pe cei potriviți pentru pozițiile vacante din organizația ta. Dar de la teorie la practică, drumul este lung și cu provocări specifice, un motiv suficient ca să îți dorești să afli mai multe despre instrumentele oferite sub denumirea de LinkedIn Jobs. Și ce modalitate mai bună de a afla aceste detalii decât învățând direct de la sursă?

Acesta este motivul pentru care îți recomandăm să te înscrii azi la webcastul LinkedIn gratuit de mâine, 19 iulie 2016, pentru a putea descoperi:

Nu mai pierde timpul, înscrie-te azi pentru a prinde ultimele locuri libere!

Save

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci