Lucrezi în social media? Completează chestionarul Social Media Employment 2015

September 23, 2015, , Un comentariu, 5,529 afisari
Phoenix ATS

În ultimii ani, și la noi, social media a ajuns să fie considerată esențială pentru imaginea și succesul organizațiilor. În acest context, Evensys și PortalHR își propun să efectueze prin cercetarea State of Social Media Employment 2015 o analiză a mediului social media din Romania și, mai exact, a joburilor nou apărute și specifice acestui sector, având în vedere activitățile principale pe care ele le implică, titulaturile existente, experiența profesională a celor care ocupă astfel de pozitii și nivelul salarial existent pentru acest gen de responsabilitați.

Chestionarul se adresează exclusiv profesionistilor ale căror responsabilități includ cel puțin o activitate legată de social media în compania sau agenția în care activează. Informațiile furnizate de participanți sunt confidențiale și vor fi folosite doar pentru a genera o analiză statistică a pieții.

Datele colectate în urma sondajului vor fi interpretate de specialiștii PortalHR și Evensys iar rezultatele oficiale vor fi prezentate în premieră la Webstock 2015. La cererea participanților, rezultatele pot fi trimise catre aceștia la adresele de email furnizate.

Dacă activitatea ta profesională presupune și responsabilități în social media, completează chestionarul de mai jos sau urmând acest link. Cei care doresc să primească prezentarea rezultatelor pe mail își pot introduce la finalul chestionarului adresa de mail.

 

Taguri:
Comentarii (1)
 1. […] din domeniu. Legat de asta, dacă lucrezi în social media, poți completa chestionarul de aici conceput de Evensys și PortalHr pentru o analiză statistică pe această […]

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • HR
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci