Masterclass Inovație: 27-28 februarie 2018, București

January 31, 2018, , Comenteaza, 1,036 afisari
Phoenix ATS

Gijs van Wulflen, autorul cărților “The Innovation Expedition” și “The Innovation Maze” (carte premiată anul trecut în Olanda cu titul “Best Management Book of the Year 2017”), speaker cunoscut la conferințele internaționale de inovație și advisor pentru companii mari, precum 3M sau Airbus, va susține în premiera la București un seminar dedicat inovației prin metoda pe care a creat-o și care l-a consacrat: FORTH.

Cursul va fi susținut alături de mentee-ul sau, Magda Ropotan, co-fondator Design Thinking Society și unul dintre cei doar 10 master-facilitatori FORTH din lume.

FORTH este o metodă de inovație ancorata în Design Thinking, testată științific, care propune abordarea procesului de inovație intr-un mod structurat. O echipă interna care lucrează prin metoda FORTH, va livra în termen de 15 săptămâni, 4-5 concepte de idei inovatoare, testate de clienți, acceptate de organizație si fundamente in business-case-uri.

Seminarul oferit la București va fi practic, cu multe exemple din realitatea proiectelor de inovație ale facilitatorilor. Participanții vor învață cum sa își definească un proiect de inovație, cum sa identifice nevoile si așteptările clienților, cum sa conducă o sesiune de brainstorming care sa dea rezultate si cum sa construiască business-case-uri pentru conceptele create, astfel încât ele sa fie adoptate de organizație.

Gijs și Magda vor atinge și alte aspecte importante ale inovației în organizații, precum cultură, leadership, sprijin politic intern pentru proiectele de inovație.

Cui se adresează seminarul?

Oricărui profesionist, consultant, manager, antreprenor sau CEO care se confruntă cu provocări legate de cultură organizațională, produse, servicii sau inovația proceselor într-un context operațional, strategic sau organizațional. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de design thinking.

Printre participanții înscriși deja la seminar sunt manageri si antreprenori din telecom, IT, servicii, retail.

Mai multe informații despre conținutul seminarului, prețuri și locație puteți afla aici.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • PHR
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci