În mintea candidatului modern (raport LinkedIn)

September 12, 2017, , Comenteaza, 1,876 afisari
Phoenix ATS

Intuiția nu este neapărat cel mai bun aliat al recrutorului. Evident, experiența își spune cuvântul atunci când vine vorba de înțelegerea mecanismelor motivaționale ale candidaților, dar deciziile de angajare bazate doar pe instinct au șanse mari să ducă la eșec mai devreme sau mai târziu.

Recrutorul are nevoie, mai mult decât oricând, de date concrete care să îl ajută să înțeleagă mintea candidatului modern, mecanismele prin care acesta caută job, devine interesat de o companie, este deschis să discute sincer despre așteptările pe care le are de la un viitor angajator și își asumă consecințele deciziilor sale în viața profesională.

Ca să vină în ajutorul specialiștilor în recrutare, LinkedIn a publicat de curând un raport care detaliază concluziile unui studiu derulat la nivel global. Mai mult de 14.000 de profesioniști au răspuns la întrebări referitoare la modul în care își caută joburi și ce așteptări au de la potențialii angajatori pe parcursul acestui proces. Datele acestea au fost combinate cu cercetările despre comportamentul uman și au dus la concluzii esențiale pentru performanța recrutorului la momentul actual.

Astfel, veți descoperi ce vor să audă candidații de la angajatori și care sunt cele 6 modalități prin care le puteți atrage atenția în sens pozitiv, care sunt canalele pe care preferă să își caute joburi și cele 4 soluții pentru creșterea vizibilității companiilor, ce valorizează mai mult candidații în interviu și cum să elaborați oferte de job care vor fi acceptate.

Aflați mai multe informații și descărcați raportul LinkedIn: Inside the Mind of Today’s Candidate, 13 insights that will make you a smarter recruiter.

 

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • HR
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci