O săptămână până la HR Summit Cluj-Napoca: Super eroii din HR, promotori ai inovației

March 7, 2018, , Comenteaza, 633 afisari
Phoenix ATS

2018 a adus cu sine griji majore în HR: 41% dintre managerii de resurse uname au declarat că procesul de employee engagement este una dintre situatiile majore cu care se vor confrunta în acest an. 36% dintre specialiștii de HR se așteaptă să întâmpine probleme la nivel de retenție a angajaților, 33% sunt îngrijorați de absența managementului și tot un procent de 33% de probleme în procesul de recrutare a angajaților. Ediția HR Summit de la Cluj-Napoca, din 13-14 Martie, îmbunătățește conceptul deja consacrat prin alinierea la cerinţele pieţei, subiecte de interes, speakeri internaţionali şi publicuri ţintă emergente.

Din agenda evenimentului

Structurată pe două zile, conferința de resurse umane HR Summit aduce în atenția participanților dezbateri constructive, workshop-uri interactive precum și know-how internațional. Tematicile abordate răspund nevoilor publicului transilvănean și caută să inspire, să dezvolte și să educe. La HR Summit discutăm între profesioniști. Implică-te.”, declară Bianca Tritean, Project Manager HR Summit.

Prima zi a conferinței, 13 martie, este dedicată workshop-urilor, iar câteva tematici pe care le vom discuta sunt:

Ziua plenară a conferinței, 14 martie, aduce dezbateri și prezentări pe tematici precum:

Detalii suplimentare despre subiectele abordate şi tematicile speakerilor sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci