Oportunitate de neratat pentru studenţii pasionaţi de resurse umane: Şcoala de Vară HR Club Next Generation, ediţia a XII-a

May 18, 2018, , Comenteaza, 579 afisari
Phoenix ATS

În perioada 2-13 iulie 2018 se va desfășura ediția a XII-a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților în an terminal și masteranzilor pasionați de resurse umane.

Proiectul HR Club Next Generation a început în 2017 ca urmare a înțelegerii nevoii ca HR Club să contribuie nu doar la dezvoltarea actualilor profesioniști în resurse umane din România, ci și la formarea unei noi generații de specialiști RU care să înțeleagă corect și să poată răspunde rapid provocărilor din acest domeniu.

Școala de vară HR Club Next Generation a reunit, în cele 11 ediții anterioare, peste 150 de tutori și a instruit peste 210 studenți. Mai mult de două treimi din participanții la școala de vară HR Club Next Generation activează în prezent în domeniul resurselor umane. 

 

Ce oferim?

 

Cine poate participa?

Tineri interesaţi de dezvoltarea unei cariere în domeniul resurselor umane, cu profilul următor:

 

Când şi unde?

Şcoala se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni în intervalul 2 – 13 iulie, de luni până vineri, zilnic, între orele 9.00 – 18.00. Cursurile şcolii de vară se vor ţine la sediul HR Club din Bucureşti, într-o mansardă spaţioasă şi luminoasă din strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, sector 3.

 

Cât costă?

Nimic! Programul este o iniţiativă de voluntariat a comunităţii profesioniştilor de HR. Participarea la cursurile şcolii de vară HR Club Next Generation este gratuită pentru toţi participanţii selectaţi.

 

Cum se fac înscrierile?

Pentru a intra în procesul de selecţie, aşteptăm un e-mail la adresa florina.dinca@hr-club.ro cu:

 

Perioada de inscriere: deschisă până pe 4 iunie 2018, ora 23.59.  

 

Ce spun participanţii de anul trecut?

“A fost o experienţă foarte frumoasă şi fix cum mă aşteptam: tutori care s-au implicat, informaţii utile care m-au ajutat să-mi formez o imagine unitară despre toate zonele HR-ului, colegi faini nu doar ca oameni, dar şi în perspectiva de viitori specialişti în resurse umane.”

“Da, Şcoala de Vară HR Club Next Generation chiar a fost despre tot ceea ce înseamnă noile generaţii şi practicile actuale de Resurse Umane. Pe lângă cumulul de informaţii excepţionale pe care le-am primit de la specialiştii de resurse umane din România, pot să mă mândresc cu peste 15 prieteni noi şi cu faptul că am trecut prin această experienţă.”

“Şcoala in a nutshell: zâmbete, oameni noi şi implicaţi, informaţii utile, traineri profesionişti. Total: 2 săptămâni de amintiri frumoase.”

“Elementul care mi-a plăcut cel mai mult a fost axarea pe practică şi pe foarte multe exemple aplicabile. Vă îndemn din toată inima să veniţi şi să încercaţi o experienţă ce merită trăită, nu doar povestită!”

“Mi-a plăcut foarte mult că am putut interacţiona cu specialişti/directori din industrii diferite. Mi-a plăcut că a existat diversitate. Mi-au plăcut temele abordate, faptul că s-a atins fiecare parte din HR şi rolul fiecăreia.”

Mai multe informaţii se găsesc pe pagina HR Club şi pe pagina Facebook.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci