Organizația fericită – de ce avem nevoie de ea și cum o dezvoltăm

March 22, 2019, , Comenteaza, 3,783 afisari
Phoenix ATS

Oricât de ciudat ar părea, există o știință a fericirii. 🙂 Mai ales când este vorba de fericirea organizațională, studiile de specialitate vorbesc despre cele mai bune modalități prin care ne putem asigura că angajații sunt cu adevărat implicați, motivați și, implicit, performanți pe termen lung.

Astfel, se pare că angajații fericiți se identifică mult mai ușor cu valorile și obiectivele organizaționale (în proporție de 98%), de unde importanța criticâ a unei culturi organizaționale care să promoveze… fericirea (chiar și la nivel individual).

Ebook-ul pe care vi-l recomandăm azi promite să ne explice cum se poate clădi această cultură a fericirii în organizația noastră și face acest lucru pornind de la statistici cât se poate de grăitoare și sfaturi practice pentru un efort strategic în această direcție. Descărcați și citiți ebook-ul pentru a descoperi sursa secretă a fericirii organizaționale, măsuri prin care pot fi încurajate atitudinea pozitivă în organizație și de unde trebuie pornit în efortul de a dezvolta o cultură organizațională bazată pe… fericire.

Aflați mai multe detalii și descărcați ebook-ul acum: The Science of Happiness: How to build a killer culture in your company. (Free eBook).

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci