Participă la Master Class: Leadership Versatile – A practical guide for managing opposing forces

September 22, 2014, , Comenteaza, 2,511 afisari
Phoenix ATS

Mediul  de business modern la nivel internațional este definit de schimbări continue și de multă ambiguitate. Pentru a naviga în această nouă paradigmă, managerii de astăzi trebuie să devină lideri versatili, capabili să schimbe cursul acțiunilor și să se adapteze rapid.

Vă invităm la București,  pe 12 Noiembrie 2014, în cadrul celei de-a 7-a ediții a evenimentului  HART HR Strategic, la un Master Class privind leadership-ul versatil, pentru a participa, într-un cadru exclusivist, la dezbateri de înaltă ținută, la aplicații practice centrate pe auto-reflecție și pe accelerarea competențelor de leadership.

Vă invităm la un eveniment incitant care vă propune subiecte de actualitate abordate într-o manieră unică și pragmatică:  personalitate, factori comportamentali contra-productivi, valori, reputație, leadership versatil și performață.

Alături de noi vor fi doi dintre cei mai marcanți autori și consultanți în probleme de leadership ai momentului, Ryan Ross, VP Global Alliances, Hogan Assessment Systems, Rob Kaiser, Președinte, Kaiser Leadership Solutions.

Rob Kaiser, President | Kaiser Leadership Solutions:

Rob Kaiser este scriitor, consultant și o autoritate la nivel internațional în domeniul leadershipului. A publicat numeroase articole și 5 cărți, printre care “Liderul versatil” (2006), “Riscurile accentuării punctelor forte” (2009) și “Teme-te de punctele tale forte” și a patentat instrumentul de evaluare Leadership Versatility Index 360. Cercetările și lucrările lui Rob sunt bazate pe experiența sa extinsă în executive coaching și consultanță pe probleme strategice de management al talentelor pentru CEOs și lideri HR. Prezentările sale îmbină datele științifice cu umor și claritate, reușind să livreze audienței din întreaga lume un mesaj unic, rupând abordările convenționale. Rob are o experiență bogată în livrarea de prezentări și workshopuri pentru lideri și profesioniști din întreaga lume, în domeniul dezvoltării leadershipului, iar fiecare eveniment la care participă este o experiență de învățare complexă, care îmbină rezultatele din cercetări cu exemple din experiența sa cu companii multinaționale.

Ryan Ross, Vice President | Global Alliances Hogan Assessment US:

Ryan Ross este o autoritate recunoscută internațional în domeniul evaluării talentelor, atât în procese de selecție cât și de dezvoltare a liderilor. Cu o experiență de peste 20 ani în diferite domenii de activitate, Ryan gestionează pentru Hogan Assessments divizia Global Alliance de parteneri la nivel mondial. El a dezvoltat și a implementat programe ample de selecție la scară largă, la nivel internațional, oferind companiilor servicii de consultanță în acest sens. Are, deasemenea, o bogată experiență în validarea și utilizarea evaluărilor de personalitate în contextul proceselor de pre-angajare și în procese de dezvoltare a liderilor, management al talentelor și planificare a succesiunii. Este considerat un expert în ceea ce privește studiul comportamentelor exagerate în leadership și utilizarea instrumentelor pentru identificarea acestora la liderii actuali și viitori.

De ce să participi:

Taxa de înscriere: 250 euro, plus TVA/persoană. Pentru înregistrare sau pentru detalii supliementare, vă rugăm să contactați direct compania HART, la adresa consulting@hart.ro, menționând în titilu “Înscriere Portal HR”.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci