Recrutarea prin Facebook – descoperă noua aplicație pentru postarea joburilor

December 18, 2012, , Comenteaza, 2,600 afisari
Phoenix ATS

De curând, vă anunțam că s-a lansat aplicația Social Jobs care permite recrutorilor postarea anunțurilor de joburi pe Facebook și o utilizare inspirată a acestei platforme de socializare pentru atragerea candidaților și construirea brandului de angajator.

Deși este un instrument discutat și controversat, sau poate tocmai din acest motiv, cei interesați sau atrași de recrutarea socială nu își pot permite să nu descopere mai multe despre cum îi poate ajuta în eforturile de a găsi talentele ascunse… în piață. În acest scop, că recomandăm pentru seara aceasta un webinar susținut de cei care au dezvoltat aplicația, Work4Labs.

Mai precis, este vorba de un Demo în care puteți afla mai multe informații despre cum poate fi utilizată pentru dezvoltarea brandului organizațional, identificarea candidaților calificați, analizarea ROI și postarea joburilor.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Află mai multe detalii și înscrie-te la webinarul Demo Day de la Work4Labs, despre aplicația Social Jobs care promite să revoluționeze modul în care facem recrutare online.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci