S-a lansat platforma de freelancing liberprofi.ro

November 5, 2018, , Comenteaza, 664 afisari
Phoenix ATS

www.Liberprofi.ro este o platformă de freelancing dedicată celor din România care vor să lucreze pentru clienții de acasă. Ea a fost lansată de curând și se dovedește a fi un real succes încă de la început. Cu ajutorul site-ului, freelanceri din diverse arii de specialitate pot interacționa mult mai repede cu potențiali clienți, pagina facilitând găsirea rapidă a unei soluții pentru o mulțime de probleme ce țin de domeniul IT și nu numai.

Freelancing-ul reprezintă de mult timp o soluție tot mai utilizată de către deținătorii de site-uri sau chiar companii ceva mai mari. Aceștia consideră că nu este cazul să angajeze special o persoană pentru a rezolva anumite situații, pentru care să trebuiască să achite un salariu lunar fix. Ci mai degrabă externalizează serviciile respective, de care se ocupă indivizi plătiți pe proiect – așa-numiții freelanceri.

Platforma de freelancing www.Liberprofi.ro a fost creată pentru a răspunde unei probleme reale cu care se confruntau atât freelancerii, cât și clienți ai acestora români. Cum până acum nu exista o astfel de platformă în țara noastră, toți cei care aveau nevoie de anumite servicii sau care doreau să își fructifice cunoștințele și know-how-ul dobândite de-a lungul anilor, în diverse domenii de activitate, trebuiau să apeleze către site-uri internaționale.

Acolo era necesar să realizeze toată operațiunea de creare cont, postare și aplicare job, scrisoare de intenție, descriere companie etc. într-o altă limbă, de cele mai multe ori engleză. Nu este neapărat un lucru rău, dar nu toate persoanele din domeniile de interes sunt în mod automat și vorbitoare cursive de limbi străine.

Platforma www.Liberprofi.ro își dorește și chiar reușește să ofere o expunere cât mai bună atât a clienților, cât și a freelancerilor. Ea funcționează în felul următor:

 

În momentul de față, platforma a reușit să strângă în puținul timp de la lansare peste 200 de freelanceri, care oferă servicii în diverse domenii. Dintre ele, pot fi enumerate următoarele:

 

Desigur, lista de servicii este într-o continuă updatare, ținând pasul cu cerințele pieței.

Așadar, ești în căutarea unui loc de muncă? Simți că pe lângă job-ul de zi cu zi, ai mai putea lucra câteva ore suplimentare, dar nu știi unde? Sau poate că reprezinți o firmă sau un site și vrei să contactezi freelanceri, care să te ajute să rezolvi o situație cu care te confrunți? Apelează la prima platformă de freelancing din România, www.Liberprofi.ro!

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • HR
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci