Scrie-ne dacă ai nevoie de o infuzie de energie

November 26, 2012, , Comenteaza, 2,469 afisari
Phoenix ATS
Drumcafe promite să fie cea mai inedită experiență interactivă, misiunea lor fiind sa ofere oamenilor experiența inedită a interacțiunii prin intermediul ritmului și vibrației muzicale. Rezultatul final: multă energie, implicare emoțională și o trăire intensă a momentului și a ritmului.

Drumcafe este leader mondial în percuția interactivă in toata lumea. Din 2008 LaturaExtrema/TeamDoctor deține franciza DrumCafe în Romania.

Drumcafe este o companie de percuție interactivă, cea mai bună din branșa sa, divertismentul pentru evenimente corporatiste, dar si pentru publicul larg pasionat de muzica. Cu peste 17,000 de evenimente organizate în 34 de țări, pentru 220 dintre cele 400 companii de top din lume si spectacole de scena, acest concept devine rapid unul din cele mai dinamice și mai captivante momente ale oricărui eveniment.

I Drum, U Drum , We Drum…Un spectacol de percuție interactivă în care toată lumea cântă pe ritmuri afro-americane, care îți oferă bucuria de a simți energia și vibrația ritmului creat de tine alături de ceilalți spectatori împreună cu Echipa DrumCafe. iDrum este spectacolul în care vedeta ești chiar TU! Vrei să fii Guest Star-ul nostru?
Atunci conectează-te la ritmul vieții împreună cu iDRUM!

iDRUM este un spectacol creat special pentru publicul larg pasionat de muzica, ritmuri și vibrații de beat. iDRUM este sursa ta de energie pozitivă pe care o creezi chiar tu cu ajutorul corpului și sufletului tău pe ritm și beat de tobe africane, tuburi muzicale, shakere și body percussion. Dacă nu ai încercat această metodă de energizare, ACUM ai ocazia să o faci și n-o să regreți! Echipa DrumCafe îți garantează acest lucru!

Pe 28 noiembrie, 5 sau 20 decembrie poți participa și tu la această experiență inedită!

Ce trebuie să faci?

Povesteste-ne cea mai energizantă experiență dintr-un eveniment corporate sau de teambuilding pe care ai trăit-o. Premiem povestea care ne place cel mai mult cu două invitații! (Trimite povestea ta la office@portalhr.ro și menționează la subiect Drumcafe).

Află mai multe informații pe drumcafe.ro, drumcafe.com, tobeafricane.ro sau pe pagina de Facebook.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci