Se caută cele mai bune proiecte de HR dedicate angajaţilor din companii din România

January 23, 2017, , Comenteaza, 2,092 afisari
Phoenix ATS

Dacă în ultimii doi ani organizaţia ta a implementat proiecte interne de HR în recrutare şi selecţie, managementul perfomanţei şi recompensării, formare şi dezvoltare sau strategie de resurse umane atunci trebuie să iei în considerare să aplici cu proiectul tău la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. HR Club anunţă deschiderea perioadei de înscriere a proiectelor, care se va întinde pe parcursul unei luni, între 9 ianuarie şi 6 februarie.

Gala îşi propune să recunoască profesionalismul în resurse umane prin acordarea celor mai înalte distincţii în domeniu. Astfel, pe 6 aprilie 2017, la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club vor fi acordate premii pentru şapte secţiuni şi doua premii speciale iar evenimentul va găzdui, ca în fiecare an, Directori de Resurse Umane, Directori Generali şi lideri de business din cadrul celor mai importante companii din România.

Anul acesta Preşedintele de Onoare al Juriului va fi Lynda Gratton, Professor of Management Practice la London Business School unde conduce programul ‘Human Resource Strategy in Transforming Companies’ – considerat cel mai valoros program de HR la nivel mondial. Lynda va oferi unul dintre premiile speciale – Lynda Gratton Award of Future-Proofing HR unuia dintre proiectele de la categoria de strategie. O altă noutate este Premiul Special al Generaţiei Z, oferit de tânăra generaţie unui proiect înscris în competiţie.

Proiectele înscrise în competiţie trec prin 3 etape de jurizare. În prima etapă, echipa HR Club parcurge aplicaţiile  în vederea eliminării din competiţie a acelora care nu întrunesc criteriile eliminatorii. În a doua etapă, proiectele sunt analizate de către un juriu de specialişti (format din membri seniori ai HR Club, specialişti de renume), iar în cea de-a treia etapă, juriul este format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori.

Termenul limită de transmitere a aplicaţiilor este 6 februarie 2017. Mai multe detalii despre procesul de aplicare şi jurizare sunt disponibile în Ghidul Aplicantului.

La fiecare ediţie, după desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club, este editat Manualul de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum ce conţine detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă editie a Manualului cuprinde 25 de studii de caz, proiecte înscrise în competiţie la Gala Premiilor de Excelenţă din anul 2016.

La gala anterioară au fost înscrise 69 de proiecte, iar 42% dintre companiile aplicante au fost la prima participare. În seara galei din 2016, 13 companii au plecat acasă cu 17 premii.

Câştigătorii ediţiei 2016 a Galei la secţiunile din cadrul categoriei “Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile Groupama, Kaufland România, Macromex, Ernst&Young, TenarisSilcotub, Zoppas, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Vodafone România, Banca Comercială Română, Orange România, Supremia Grup. La secţiunile categoriei “Management General”, au câştigat Viorel Voican (Director Direcţia Reţea şi Dezvoltare de Business, Banca Transilvania), Hartmut Hohaus şi Aurelia Florea (Miele Tehnica), Omer Tetik şi Nevenca Doca (Banca Transilvania).

Dacă doriţi să vă aflaţi printre premianţii Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club 2017, găsiţi detalii cu privire la aplicare pe pagina evenimentului.

UPDATE!

HR Club Romania a prelungit până în 10 februarie, ora 24:00, perioada de înscriere a proiectelor la gala care premiază excelenţa în resurse umane! Mai ai puţin timp să-ţi pregăteşti proiectul pentru cea mai importantă competiţie de proiecte de HR! Detalii aici.

Save

Save

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci