Start-up Nation: noile criterii de selecție pentru obținerea finanțării

December 10, 2018, , Comenteaza, 498 afisari
Phoenix ATS

Noile condiții pentru programul Start-Up Nation sunt cuprinse într-un proiect de ordonanță a Guvernului care a primit azi undă verde de la Executiv. Potrivit formei actualizate a proiectului, vor primi un punctaj maxim proiectele pe producție, servicii și industrii creative. Platforma de înregistrare va fi deschisă în a doua jumătate a acestei luni.

Guvernul tocmai a adoptat proiectul de ordonanță de urgență a Guvernului privind programul Start-Up Nation, cu noile reguli de accesare a finanțării. Odată ce va fi oficializat programul, platforma de înregistrare a proiectelor va fi deschisă celor interesați începând din a doua jumătate a acestei luni.

Încurajăm antreprenorii să elaboreze planurile de afaceri, pe baza documentelor publicate, şi să fie gata să le înregistreze în momentul deschiderii platformei, în a doua decadă a lunii decembrie. Lucrăm pe mai multe planuri: adoptarea proiectului de Ordonanţă de către Guvern, în şedinţa Executivului de săptămâna aceasta, şi publicarea procedurii de implementare a schemei de minimis în Monitorul Oficial”, a declarat ministrul de resort, Ştefan Radu Oprea.

Citește tot articolul pe Avocatnet: Start-up Nation: Guvernul a adoptat noile criterii de selecție pentru obținerea finanțării

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci