Stii ce cred ceilalti despre tine?

September 30, 2010, , Un comentariu, 7,251 afisari
Phoenix ATS

Sunt putini cei care, daca ar avea posibilitatea sa afle ce parere au despre ei colegii de la locul de munca, ar refuza aceasta sansa. Checkster este unul dintre sistemele de feedback 360% auto-administrabile care te ajuta:

Pus la punct in 2006, de Yves Lermusi, unul dintre veteranii industriei de management al talentelor, Checkster se bazeaza pe cele mai noi tehnologii si pe cele mai recente rezultate in cercetarea despre performanta si neurostiinta.

Ce este Checkster?

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Un sistem online prin intermediul caruia poti cere feedback constructiv si confidential despre performanta ta la locul de munca de la colegi care te cunosc si iti cunosc bine calitatile. Este un proces de evaluare 360 grade si este oferit gratis de catre Checkster (in varianta sumarizata a raportului).

Il poti folosi atat pentru a-ti descoperi punctele tari si calitatile care te pot recomanda pentru o promovare, cat si pentru a-ti planifica mai bine cariera si implicit a ajunge la o satisfactie mai mare in ceea ce faci.

Mai multe informatii aici.

Avantaje:

Afla mai multe despre tine! Checkster iti ofera o sansa de a primi feedback si de a invata.

Evalueaza-ti talentele acum!

Daca vrei sa intelegi mai bine cum sa interpretezi un asemenea raport si sa iti faci un plan de actiune, contacteaza-ne la office@portalhr.ro.

Taguri:
Comentarii (1)
 1. […] This post was mentioned on Twitter by Mihaela Georgescu, Alin Sbârnaure. Alin Sbârnaure said: Iata cum poti afla ce cred ceilalti despre tine? http://portalhr.ro/?p=297 […]

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci