Tendințe în recrutarea angajaților temporari versus full-time – raportul LinkedIn pe 2016

June 29, 2016, , Comenteaza, 2,009 afisari
Phoenix ATS

LinkedIn ne dă vești bune în ultimul raport despre tendințele din recrutare în 2016. Se pare că, în general, profesioniștii sunt mai deschiși să discute cu recrutorii, fie că vorbim despre candidați pentru poziții temporare sau pentru joburi full-time.

Poate să fie vorba de o revizuire a părerii pe care candidații o au despre companiile de recrutare sau de o tendință apărută ca o consecință a unor presiuni ale pieței. Important este că trebuie să profităm de acest moment, mai ales că raportul LinkedIn este rezultatul unui studiu derulat pe o “masă” relevantă de profesioniști, peste 19.000, din toate colțurile lumii.

Cei de la LinkedIn au identificat și motivele pentru care candidații decid să își schimbe jobul și care sunt cele mai bune modalitați de a-i atrage și de convinge să accepte ofertele de angajare.

Descărcați acum raportul LinkedIn pentru a afla:

 1. Cum diferă modul în care își caută job cei care lucrează pe poziții temporare de profesioniștii full-time;
 2. Care sunt provocările pe care le au aceștia atunci când schimbă locurile de muncă;
 3. Care sunt principalele obiective în carieră pentru candidații temporari în comparație cu profesioniștii care lucrează full-time.

Descoperiți și restul informațiilor pe care trebuie să le știți pentru o gestionare mai eficientă a talentelor în perioada care urmează descărcând și citind azi tot raportul LinkedIn: 2016 Contractor and Full-time Talent Trends.

Save

Save

Save

Save

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci