Ultima săptămână de înscrieri în competiţia de finanţări organizată de Petrom

October 10, 2013, , Comenteaza, 2,794 afisari
Phoenix ATS

Luni, 14 octombrie 2013, ora 10.30, este data limită până la care se pot înscrie proiecte sustenabile în competiția de finanţări organizată de Petrom, “Idei din Țara lui Andrei”.

Persoane fizice, organizații neguvernamentale, instituții publice sau de învățământ pot câştiga finanţări pentru proiectele lor de educaţie, mediu sau dezvoltare comunitară. Propunerile lor de proiecte sunt aşteptate pe www.taraluiandrei.ro, secţiunea “Idei din Țara lui Andrei.”

84.000 de euro este valoarea totală a finanţarilor acordate de Petrom în cadrul sesiunii de toamnă a competiţiei.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

De la startul competiţiei, români din 22 de judeţe au propus idei cu „ceva în plus” pentru finanțare. 61% dintre acestea sunt din domeniul educaţiei, 10% dintre proiecte sunt din domeniul mediului şi 29% se referă la idei de dezvoltare comunitară. Instituţiile publice, de învăţământ şi organizaţiile neguvernamentale au înscris 56% dintre proiecte până în prezent. 44% dintre ideile propuse aparţin persoanelor fizice, români cu iniţiativă care își doresc să schimbe în bine viața celor din jur.

Evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 17- 31 octombrie iar câștigătorii vor fi anunţaţi pe 8 noiembrie.

În prima sesiune a competiției de proiecte „Idei din Țara lui Andrei”, au fost propuse peste 160 de soluţii pentru rezolvarea problemelor României. 10 dintre ele au primit finanţare Petrom în valoare totală de 75.320 euro.

Valoarea totală a finanțărilor pe care Petrom le oferă în 2013 prin proiectul ”Idei din Țara lui Andrei” este de 160.000 de Euro. Pentru mai multe informaţii despre competiție, puteți accesa www.taraluiandrei.ro.

Țara lui Andrei susține proiecte inspirând comunitățile din România să intre în acțiune și să-și schimbe viața în domenii cheie: crearea de locuri de muncă, acces la educație non-formală și cultivarea spiritului civic. Valorile Țarii lui Andrei sunt spiritul civic, spiritul de întreprinzător, educația (non-formală) și inovația.

Țara lui Andrei este o mare comunitate orientată către soluții, o comunitate a celor care nu se dau înapoi de la a lupta pentru a-și transforma inițiativele în realitate. Cetățenii Țării lui Andrei sunt oamenii cu spirit de lider, orientați către soluții.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci