Vino la e-Nforma 2014 ca să descoperi cum te pot ajuta soluțiile de blended learning

November 18, 2014, , Comenteaza, 2,276 afisari
Phoenix ATS
Soluțiile e-learning se dezvoltă din ce în ce mai mult în România și există un singur eveniment care de 5 ani le este dedicat în exclusivitate. În acest an, e-Nforma aduce noutăți față de evenimentele trecute și se concentrează mai mult pe oferirea de oportunități pentru implementarea unor soluții blended learning sau pe eficientizarea celor deja disponibile.

e-Nforma 2014 va avea loc marți, 25 noiembrie, de la ora 9.00 la Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei 63-81, București, sala Taygete. Participarea se face doar pe bază de invitație, fiind disponibile doar 25 de locuri. Pentru a obține o invitație, trebuie să trimiteți un e-mail la adresa adrian.calin@e-learningcompany.ro.
Speakeri:
Christopher White – SkillSoft
Christopher are o experiență consistentă în cadrul QA, cea mai mare organizație de training în clasă din UK și s-a alăturat SkillSoft în luna mai a anului trecut. Datorită activității sale de până acum, Christopher este în măsură să prezinte obiectiv un sistem blended learning eficient.
Cristian Dumitrache – Revela
Cristian este trainer de peste 10 ani și este singurul român certificat pe modelul Kirkpatrick. În ultimii 4 ani a reușit să implementeze cu succes soluții bleanded learning în industrii precum telecom, farma sau bănci.
Adrian Călin – The E-learning Company
Adrian are peste 14 ani de experiență continuă în zona e-learning, dintre care ultimii 8 dedicați exclusiv implementărilor soluțiilor e-learning în România. Numeroase organizații au beneficiat de serviciile livrate de echipele din care a făcut parte Adrian.

Agenda evenimentului:

9.15 – 9.55 – Blended Learning – introducere în Noul Model Kirkpatrick și implementarea sa în Romania – Speaker: Cristian Dumitrache
9.55 – 10.35 – Un sistem e-learning integrat, cum îl folosim și eficientizăm – Speaker: Adrian Călin
10.35 – 10.55 – Pauza
10.55 – 11.45 – Case study: Sanofi – Project Management Knowledge Centre and a Live Demo
11.45 – 12.30 – Blended Learning – Trecerea de la cunoștințe la comportamente – Speaker: Cristian Dumitrache
12.30 – 12.55 – Întrebări și răspunsuri, discuție liberă despre avantajele și provocările unor soluții bleanded learning. Răspund întrebărilor: Christopher White, Cristian Dumitrache, Adrian Călin și Manuel Necula
13.00 – Business Lunch
Pentru a obține o invitație, trimite acum un e-mail la adresa adrian.calin@e-learningcompany.ro.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci