Workshop-uri Școala de HR

March 1, 2013, , Comenteaza, 2,876 afisari
Phoenix ATS

Școala de HR, un proiect de tradiție al ASPSE- Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, aflat la cea de-a 8 ediție, deschide înscrierile pentru sesiunea de workshop-uri dedicate proceselor de HR precum Recrutare și Selecție, Integrare și Dezvoltare Organizațională, Cultură Organizațională, Teambuilding, Training și Coaching, Pay roll, Compensații și Beneficii desfășurate în perioada 9 -31 martie in București.

Proiectul se adresează tuturor studenților interesați de o carieră în domeniu din anii de licență și master. Workshop-urile se vor desfășura pe parcursul a 4 weekend-uri, în care cele doua grupe a câte 14 participanți vor învăța și vor aplica cunoștințele specifice fiecărui proces în parte livrate de traineri care sunt specialiști în domeniul HR.

Această sesiune de workshop-uri își propune să asigure un mediu propice de învățare prin care participanții la sfarșitul proiectului să dețină cunoștințe autentice despre fiecare proces în parte.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Studenții interesați de acest domeniu se pot înscrie completând formularul de pe pagina site-ul Școala de HR, www.scoaladehr.ro  și pot urmări noutățile despre proiect pe pagina de facebook Școala de HR.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci