Zeci de companii sărbătoresc 10 ani de BUZZCamp alături de tinerii ambițioși în 10 orașe din țară

October 23, 2018, , Comenteaza, 345 afisari
Phoenix ATS

Seria de evenimente de dezvoltare personală și orientare în carieră BUZZCamp a ajuns la ediția 20, sărbătorind astfel 10 ani de evenimente reușite, de cariere îndrumate, de tineri inspirați. Gala Edition – 10 years of talent catching va avea loc în 10 dintre cele mai mari orașe din țară: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova și Constanța.

În capitală ne vom întâlni pe 24-25 octombrie, la Journey Pub, pentru a petrece două zile alături de speakeri precum Alex Dona, Managing Partner Times New Roman și Ambasador al HOSPICE Casa Speranței, și Andrei Coșuleanu de la Let’s Do It, Romania!, dar și cu reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment. Aceștia vor dezvălui mai multe din experiența lor în diferite domenii de activitate, vor răspunde la întrebările participanților și vor putea oferi tips&tricks cu privire la parcursul profesional sau la viitoarea carieră a tinerilor prezenți la BUZZCamp.

Printre companiile care participă la ediția din acest an se numără și: Telus International, APT, Zepter, City Grill, ECDL, ENGIE, Allianz Partners, Generali, Conduent, SCC, Universal Alloy, Metro Systems, Tenaris, Miele, Azets, Raiffeisen Bank, Preh, Vodafone, STC. Pe lângă experiența împărtășită de specialiștii din aceste companii, vor exista și oportunități profesionale în domenii precum: BPO, Horeca, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking, Telecom, Energie, iar departamentele care au poziții deschise sunt: inginerie, vânzări, relații cu clienții, marketing, IT.

Companiile participante la BUZZCamp și-au dat seama de importanța unei strategii de employer branding, dar și de investiția în viitorul tinerilor și angajaților lor. De aceea, pozițiile deschise sunt oferite atât juniorilor, aflați la început de drum profesional, cât și persoanelor cu experiență.

Conferințele vor fi împărțite pe 2 domenii de interes:

 

Iar workshopurile vor avea loc în continuarea conferințelor, fiind susținute de unele dintre companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar conferințele vor începe de la ora 11:00.

Mai multe detalii despre BUZZcamp pot fi regăsite în secțiunea www.buzzcamp.ro/event, iar înscrierea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul acesta.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci